ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ZANON KARBONIUM PRO 12V/DC

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ZANON KARBONIUM PRO 12V/DC
  • Κατασκευαστής: VOLPI
  • Κωδικός Προϊόντος: 136019
  • Τύπος: KARBONIUM PRO
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 795,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 641,13€

  Το τηλεσκοπικό ελαιοραβδιστικό Karbonium PRO ZANON BRUSHLESS με τον διακόπτη κάτω on-off κάτω από  λειτουργεί με μπαταρία 12Volt απευθείας , το μόνο που μπορεί να δουλέψει και με μετασχηματιστή. Το πανίσχυρο μοτέρ του είναι 500Watt. Το κοντάρι είναι τηλεσκοπικό από 2,10 έως 3,40 μέτρα από πανάλαφρο κράμα αλουμινίου. Είναι εφοδιασμένο με ειδικό καλώδιο μήκους 9 μέτρων , ασφαλειοθήκη για την αποτροπή βραχυκυκλώματος και ακροδέκτες για την μπαταρία. Η απόδοσή του κυμαίνεται από 70 έως 110 κιλά την ώρα, αναλόγως την ποικιλία και την καρποφορία των δέντρων. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το μικρό βάρος του που δεν υπερβαίνει τα 2,4 κιλά. Ιδανικό για πολύωρη εργασία, ξεκούραστα και με μεγάλη άνεση.

    Τα ελαιοραβδιστικά μηχανήματα της εταιρίας ZANON δίνουνε λύση στην εύκολη και γρήγορη συγκομιδή της ελιάς, με μακροχρόνια παράδοση στον ελληνικό χώρο, είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη της ελιάς και σε όλα τα στάδια ωρίμανσης, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις στον χρήστη που κυμαίνονται από 70 – 160 Kg/hr ανάλογα με το είδος της ελιάς και την ταχύτητα εργασίας του χρήστη.

    Δεν προκαλούν ζημιές στο δέντρο ρίχνοντας λίγα φύλλα.

    Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την διεισδυτικότητα πολύ εύκολα μέσα στα κλαδιά, όπως επίσης και την δυνατότητα ρύθμισης του ύψους εργασίας από 2,10m έως 3,40m μέσω της τηλεσκοπικής προέκτασης.

    Η κεφαλή τους τροφοδοτείται από ένα πανίσχυρο μοτέρ δίνοντας κίνηση στα 8 αποσπώμενα ανθρακονήματα μέσω ανοξείδωτων γραναζιών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η παλινδρομική κίνηση των χτενιών (ανθρακονημάτων) που έχουν μήκος 30cm και επιφάνεια εργασίας από 34cm – 54cm.

    Εσωτερικό καλώδιο σπιράλ ιδανικό για την αυξομείωση του ύψους της τηλεσκοπικής προέκτασης με ασφάλεια αποφεύγοντας εξωτερικές φθορές τριβές του καλωδίου , εξασφαλίζοντας άνεση και ταχύτητα ελαιοσυλλογής στον χρήστη. 

    Ο αδιάβροχος διακόπτης ενεργοποίησης (ON – OFF) είναι ενσωματωμένος στην χειρολαβή για μεγαλύτερη εργονομία, ασφάλεια, ταχύτητα κατά την διαδικασία της ελαιοσυλλογής.

    Εάν ψάχνετε ένα προϊόν που το χαρακτηρίζει η υψηλή απόδοση, η αθόρυβη λειτουργία, η ανυπαρξία δονήσεων, το χαμηλό βάρος, η χαμηλή και ακίνδυνη κατανάλωση ρεύματος προσφέροντας μεγάλη αυτονομία, εύκολη συντήρηση, μεταφορά και αποθήκευση, τότε η σειρά των νέων ελαιοραβδιστικών της ZANON είναι η πιο αξιόπιστη λύση.