Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΤΑΒΡΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ιδρυθείσα το 1972 εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επισκευή και ανακατασκευή μηχανημάτων όπως: ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, ηλεκτρογεννήτριες, αντλητικά συγκροτήματα, αντλίες, γεωργικά μηχανήματα, πυροσβεστικά συγκροτήματα και οικοδομικά μηχανήματα, ελεγμένα και δοκιμασμένα από τους έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και δυναμικές παρουσίες της εταιρείας μας Ντάβρη Άρη και Σπύρο.

 

Αποτελεί εισαγωγέα μεγάλων οίκων του εξωτερικού όπως: CGM, SLANZI DIESEL, LΟΜBARDINI - KOHLER srl, FBN srl, BALBONI srl,. Διαθέτει εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην επισκευή των ανωτέρω μηχανημάτων καθώς και των γεννητριών και των εξωλέμβιων HONDA.

 

Η εταιρεία έχει ως έδρα τη Λ. Αθηνών 64 ένα ιδιόκτητο κατάστημα στην Αθήνα σε κομβικό σημείο της πόλης στην οποία στεγάζονται τα γραφεία του τμήματος πωλήσεων μηχανημάτων και ανταλλακτικών, όπως επίσης και η έκθεση της επιχείρησης. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με όρεξη και επαγγελματική τόλμη. Όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μας πορείας έχουμε κατορθώσει να αναπτύξουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας  και σεβασμού με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και γρήγορα στις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Επίσης στο υποκατάστημά μας που βρίσκεται στην Κροκεών 17, Αθήνα, διαθέτουμε ένα από πιο εξειδικευμένα συνεργεία επισκευών στην Ελληνική αγορά, άριστα εξοπλισμένο και επανδρωμένο από  Μηχανολόγους μηχανικούς με επικεφαλή τον Άρη Ντάβρη με μετεκπαίδευση στο εξωτερικό στα εργοστάσια SLANZI – LOMBARDINI ΙΤΑΛΙΑΣ και άλλα. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση – service – επισκευή – ανακατασκευή όλων των παραπάνω μηχανημάτων με εξειδίκευση στις ηλεκτρογεννήτριες, πετρελαιοκινητήρες, κανονάκια. Επίσης αναλαμβάνουμε επισκευές σε π/κ DEUTZ, PERKINS, IVECO, JOHNDEERE, KUBOTA, YANMAR, MITSUBISHI, B/K HONDA και πολλά άλλα μηχανήματα (Η/Ζ, γεννήτριες, αντλητικά, πυροσβεστικά, κλπ). Είμαστε σε θέση λόγω γνώσεων και εμπειρίας, να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο μηχάνημα και με άμεση ανταπόκριση από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας.

 

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε εξοπλισμό όπως περονοφόρο μηχάνημα ανύψωσης, γερανοφόρο, μηχανή καθαρισμού υπερήχων, πλυστικά μηχανήματα, κολονάτο δράπανο, μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης, δοκιμαστήριο μπεκ πετρελαιοκινητήρων (Bosch), ογκομετρικά δοκιμαστήρια ρύθμισης αντλιών πετρελαίου Lombardini, όργανο ελέγχου διαρροής τυλιγμάτων γεννητριών και ηλεκτροκινητήρων (kyoritsu), φασίμετρο, όργανο ελέγχου μπαταριών και πλήρη εξοπλισμό για επισκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης&Η/Ζ.

 

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διανύει ανοδική πορεία και έχει αυξήσει τόσο τον αριθμό των πελατών της όσο και την γκάμα των προϊόντων της. Ο τιμοκατάλογος της απαριθμεί πάνω από 300 μηχανήματα, εργαλεία και μερικές χιλιάδες ανταλλακτικά, ενώ συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού.
 

Όλα τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι δοκιμασμένα, εγγυημένα και πιστοποιημένα με ISO και CE.

 • ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ STOCK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΝΗΣΙΑ LOMBARDINI
 • ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
 • ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΨΑΡΙΩΝ
 • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ LOMBARDINI (KOHLER) – RUGGERINI, SLANZI, ACME, ΦΙΛΤΡΑ
 • ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ HONDA, LIANLONG, τύπου HONDA και
 • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ τύπου YANMAR κλπ.
 • και για ΟΛΑ τα παραπάνω προσφερόμενα είδη και ότι άλλο μας ζητήσετε.

 

 • Επίσης διαθέτουμε:
 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΓΡΥΛΟΥΣ, ΓΕΡΑΝΑΚΙΑ,
 • ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΕΔΡΑΝΑ με ρουλεμάν,
 • ΙΜΑΝΤΕΣ (ΛΟΥΡΙΑ) όλων των τύπων,
 • ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΑ για όλα τα μηχανήματα,
 • ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ, ΒΙΔΕΣ,
 • ΦΙΛΤΡΑ
 • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
 • ΓΡΑΣΣΑΔΟΡΟΥΣ, ΠΑΛΑΓΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ και ΕΡΓΑΛΕΙΑ συνεργείου επισκευών,
 • ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ(π.χ. ιμπέλερ, σημαδούρες, αλυσίδες, άγκυρες, σχοινιά, συρματόσχοινα κ.α.)

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ - ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.ΑΡΧΗ ΜΑΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.

 

 

                                                                                                                                          ΑΡΗΣ ΣΠΥΡ. ΝΤΑΒΡΗΣ

                                                                                                                                    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ