Προφίλ  |   Επικοινωνία  
Eλλ. Eng.
Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ !
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ - ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ - ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΚΕΤΕΣ
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠO 0,25HP ΕΩΣ 5000HP
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΑΝΤΛΙΕΣ
ΝΑΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΔΟΧΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΡΥΟΥ/ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Προφίλ
 
Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΤΑΒΡΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επισκευή και ανακατασκευή μηχανημάτων όπως: ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη, πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, ηλεκτρογεννήτριες, αντλίες, γεωργικά μηχανήματα, πυροσβεστικά συγκροτήματα και οικοδομικά μηχανήματα. Αποτελεί εισαγωγέα μεγάλων οίκων του εξωτερικού όπως: SLANZI DIESEL, LΟΜBARDINI srl, FBN srl, BALBONI srl, αλλά και εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην επισκευή των ανωτέρω μηχανημάτων καθώς και των γεννητριών και των εξωλέμβιων HONDA.

Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 1972. Από το 2003 κι έπειτα, μοναδικός εταίρος είναι ο Αριστείδης Σπ. Ντάβρης, μηχανολόγος-μηχανικός, απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας με εξειδίκευση στην ενέργεια, πτυχιακή εργασία στα συστήματα ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων και μετεκπαίδευση στην Ιταλία στις πετρελαιομηχανές εσωτερικής καύσης SLANZI και LOMBARDINI. Η μεγαλύτερη δύναμη της εταιρείας είναι η τεχνογνωσία της, το «καλό» της όνομα στην αγορά και η φερεγγυότητα της, στοιχεία που κέρδισε με την σταθερά ανοδική 45χρονη πορεία της.

Την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έχει αυξήσει τόσο τον αριθμό των πελατών της όσο και την γκάμα των προϊόντων της. Ο τιμοκατάλογος της απαριθμεί πάνω από 300 προϊόντα ενώ συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού.

Το συνεργείο δε της εταιρείας είναι το μοναδικό εξειδικευμένο συνεργείο σε υδρόψυκτους πετρελαιοκινητήρες LOMBARDINI, προϊόν της μετεκπαίδευσης του κ. Ντάβρη στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ιταλία, ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες επισκευής της εταιρείας και σε άλλους κλάδους όπως:

- επισκευή ανυψωτικών καλαθοφόρων μηχανημάτων, επισκευή υδραυλικών συστημάτων γερανών,
- επισκευή ταϊστικών μηχανημάτων ιχθυοτροφείων, εξωλέμβιων κινητήρων θάλασσας και άλλων μηχανημάτων.
 
Για παραγγελίες καλέστε:
ΤΗΛ.:
210 52.29.603
210 52.29.643
FAX:
210 52.29.353
211 74.09.744


   
www.mechanemporiki.gr                                                                                                                                                                                 info@mechanemporiki.gr