Προφίλ  |   Επικοινωνία  
Eλλ. Eng.
Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ !
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ - ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ - ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΚΕΤΕΣ
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠO 0,25HP ΕΩΣ 5000HP
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΑΝΤΛΙΕΣ
ΝΑΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΔΟΧΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΡΥΟΥ/ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ - ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ)
 
Με ευχαρίστηση σας γνωρίζουμε ότι αντιπροσωπεύουμε τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη του Ιταλικού εργοστασίου CGM από 3KVA έως 3000KVA με πετρελαιοκινητήρα Lombardini Ιταλίας, Perkins, Iveco ή ότι άλλο κινητήρα επιθυμείτε Ευρωπαϊκής κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές.


Επίσης σας γνωρίζουμε ότι επισκευάζουμε Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (γεννήτριες), πετρελαιοκινητήρες Lombardini και άλλα ενώ διαθέτουμε το μεγαλύτερο stock ανταλλακτικών Lombardini στην αγορά. Ο μηχανολόγος της εταιρείας Ντάβρης Άρης είναι από τους πιο εξειδικευμένους στις επισκευές πετρελαιοκινητήρων, γεννητριών, αυτοματισμών διότι έχει εργασθεί και εξειδικευτεί και μέσα στο εργοστάσιο της Lombardini και της Slanzi στην Ιταλία. Ακόμα μπορούμε να επισκευάσουμε τις ηλεκτρογεννήτριές σας (να κάνουμε περιέλιξη δηλαδή), ή να αντικαταστήσουμε κατεστραμμένη γεννήτρια με καινούργια Ευρωπαϊκή (αν δεν παίρνει περιέλιξη και δεν επισκευάζεται).


Σας γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας των επισκευών θέτουμε σε λειτουργία τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη και γενικά τα μηχανήματα που έχουμε επισκευάσει ή που έχουμε κάνει service, τα δοκιμάζουμε με φορτία, τα ρυθμίζουμε να λειτουργούν τέλεια και μετά τα παραδίδουμε.


Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε υπεύθυνα και σίγουρα.

 
Για παραγγελίες καλέστε:
ΤΗΛ.:
210 52.29.603
210 52.29.643
FAX:
210 52.29.353
211 74.09.744


   
www.mechanemporiki.gr                                                                                                                                                                                 info@mechanemporiki.gr